Предности на цевките за греење со прирабници отпорни на експлозија

1. Површинската моќност е голема, што е 2 до 4 пати повеќе од површинското оптоварување на загревањето на воздухот.
2. Високо густа и компактна структура.Бидејќи целината е кратка и густа, има добра стабилност и не бара држачи за инсталација.
3. Повеќето од комбинираните типови користат лачно заварување со аргон за поврзување на електричните грејни цевки со прирабницата.Може да се користат и уреди за прицврстување, односно прицврстувачите се заваруваат на секоја електрична цевка за греење, а потоа капакот на прирабницата се заклучува со навртка.Тој е заварен со аргонски лак со прицврстувачи и никогаш нема да истече.Заптивката за прицврстување прифаќа научна технологија и исклучително е погодно да се замени еден спој, што во голема мера ги заштедува идните трошоци за одржување.
4. Изберете увезени и домашни висококвалитетни материјали, научна технологија на производство и строго управување со квалитетот за да обезбедите супериорни електрични перформанси на електричната цевка за греење.

Технологија и карактеристики на цевката за греење со прирабница отпорна на експлозија:
Процес: Повеќето цевки за греење со прирабници се направени со користење на заварување со аргонски лак за поврзување на електричните грејни цевки со прирабницата за централизирано греење.Може да се користат и уреди за прицврстување, односно прицврстувачите се заваруваат на секоја електрична цевка за греење.Потоа заклучете го со капакот на прирабницата со навртки.Цевките и прицврстувачите се заварени со аргон и никогаш нема да истечат.Заптивката за прицврстување прифаќа научна технологија.
Карактеристики: Прирабничките цевки за греење главно се користат за загревање во резервоари со отворени и затворени раствори и системи за циркулација.Неговата површинска моќност е голема, што го прави оптоварувањето на површината за загревање на воздухот 2 до 4 пати поголемо.


Време на објавување: Декември-06-2023 година